Badkamer en toiletruimte

Wilt u een nieuwe badkamer laten plaatsen of u wilt uw huidige badkamer verbouwen? Is uw sanitair verouderd en toe aan een renovatie? Bij Huub van Bussel bent u aan het juiste adres voor een badkamer renovatie, installatie van nieuw sanitair en / of al uw tegelwerken. Huub van Bussel verzorgt uw gehele renovatie, van deskundig advies vooraf tot de complete afwerking van uw badkamer. Tevens kunt u bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van uw badkamer en sanitaire ruimtes. Vraag via ons contactformulier meer informatie of een offerte aan en wij zullen u zo spoedig mogelijk van deskundig advies voorzien.

Badkamer renovatie

Bij een volledige renovatie van een badkamer komt meer kijken dan de meeste mensen denken, bijvoorbeeld sloopwerkzaamheden, leidingwerk verleggen en vernieuwen, wanden en vloer egaliseren, tegelwerken, eventueel vloerverwarming, plafond vernieuwen, electra, etc. Zelfs wanneer de badkamer niet volledig onder handen wordt genomen maar slechts gedeeltelijk, bijv. het vervangen van een douchecabine of badkamermeubel kunnen de werkzaamheden meer zijn dan verwacht. Goed en deskundig advies is daarom erg belangrijk om niet achteraf voor verrassingen te staan. Huub van Bussel heeft 30 jaar ervaring in het renoveren van badkamers en neemt graag uw specifieke wensen door.

Vrijblijvende offerte

De kosten en verbouwtijd van een badkamer renovatie zijn geheel afhankelijk van de wensen die u heeft voor uw badkamer heeft. Om een zo nauwkeurige offerte te kunnen uitbrengen komen wij altijd bij u langs om uw wensen te bespreken. Na inspectie van uw badkamer zullen wij u de offerte doen toekomen. Wij zijn u graag van dienst bij de planning en afhandelingen van uw renovatie. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Deskunding advies

Voordat wij kunnen beginnen aan de verbouwing van uw badkamer is het belangrijk om alle wensen goed op papier te hebben. Wij komen dan ook graag bij u langs om de badkamer te inspecteren en uw wensen door te spreken.

Sloopwerkzaamheden

De sloopwerkzaamheden en afvoer van afval worden door ons verzorgd. Degewenst is het mogelijk om zelf sloopwerkzaamheden te verrichten om de kosten wat te verlagen.

Leidingwerk

Samen met installatietechniek De Vreede uit Biddinghuizen die voor ons het loodgieters en elektra werk verzorgd, hiermee kunnen wij u een compleet pakket aanbieden voor de te verrichten werkzaamheden in uw sanitaire ruimtes.


Installatie sanitair

Wij verzorgen de installatie en afwerking van al uw sanitair, zoals de douche, het bad, het toilet, de wastafel en eventueel badkamermeubel. Dit begint met een stuk deskundig advies in de ontwerp fase, vervolgens een professionele montage en eindigt bij het onderhoud.

Tegelwerken

Ook voor al uw sanitair en tegels kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met Simon de Haas en Plieger, beide hebben een showroom in Zwolle. Hier kunt uw een 3D ontwerp laten maken van uw badkamer om alvast een goede indruk van het eindresultaat te krijgen. Hiermee kunnen wij u een volledige garantie geven op de werkzaamheden en het geleverde sanitair en tegels. U bent natuurlijk vrij om het badkamer sanitair en tegels via uw eigen sanitair leverancier te betrekken.

Huub van Bussel

  • Deskundig advies
  • Professionele montage.
  • 30 jaar ervaring
  • Volledige garantie

Contact

Telefoon

Tel: 0321-333463
Mobiel: 06-53835785

Adres

De Sjees 11
8256 EC Biddinghuizen