Keuken verbouwing

Wij kunnen ook voor u het voorwerk en het afwerken van uw nieuwe keuken verzorgen, zodat alles naadloos verloopt en de keuken op de afgesproken datum geplaatst kan worden.

Als u een keuken koopt bij een keukenleverancier die u de keuken alleen levert en plaatst, maar geen leidingwerk verlegd of aanbrengt, dan kunt u ook bij ons terecht, voor het demonteren van uw oude keuken en het afvoeren hiervan, het leidingwerk verleggen/aanbrengen, wanden stukadoren, tegelwerk aanbrengen, timmerwerk en het afwerken van uw keuken.

Deskunding advies

Voordat wij kunnen beginnen aan de verbouwing van uw badkamer is het belangrijk om alle wensen goed op papier te hebben. Wij komen dan ook graag bij u langs om de badkamer te inspecteren en uw wensen door te spreken.

Sloopwerkzaamheden

De sloopwerkzaamheden en afvoer van afval worden door ons verzorgd. Degewenst is het mogelijk om zelf sloopwerkzaamheden te verrichten om de kosten wat te verlagen.

Leidingwerk

Samen met installatietechniek De Vreede uit Biddinghuizen die voor ons het loodgieters en elektra werk verzorgd, hiermee kunnen wij u een compleet pakket aanbieden voor de te verrichten werkzaamheden in uw sanitaire ruimtes.


Installatie sanitair

Wij verzorgen de installatie en afwerking van al uw sanitair, zoals de douche, het bad, het toilet, de wastafel en eventueel badkamermeubel. Dit begint met een stuk deskundig advies in de ontwerp fase, vervolgens een professionele montage en eindigt bij het onderhoud.

Tegelwerken

Ook voor al uw sanitair en tegels kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met Simon de Haas en Plieger, beide hebben een showroom in Zwolle. Hier kunt uw een 3D ontwerp laten maken van uw badkamer om alvast een goede indruk van het eindresultaat te krijgen. Hiermee kunnen wij u een volledige garantie geven op de werkzaamheden en het geleverde sanitair en tegels. U bent natuurlijk vrij om het badkamer sanitair en tegels via uw eigen sanitair leverancier te betrekken.

Huub van Bussel

  • Deskundig advies
  • Professionele montage.
  • 30 jaar ervaring
  • Volledige garantie

Contact

Telefoon

Tel: 0321-333463
Mobiel: 06-53835785

Adres

De Sjees 11
8256 EC Biddinghuizen