Senioren en Mindervalide

Huub van Bussel is ook gespecialiseerd in het aanpassen van badkamers en toiletruimtes voor senioren en mindervalide.

Steeds meer oudere mensen moeten of willen langer thuis wonen, maar dit gaat vaak niet zonder gebreken, hierbij denkend aan het lopen of andere gebreken die bij het ouder worden optreden.

Badkamers en toiletruimtes zijn vaak een obstakel, doordat men nog vaak in een te hoge douchebak of bad moet douchen en closetpotten zijn standaard vaak te laag.

Wij kunnen mogelijk deze obstakels voor u wegnemen door onder andere de douchebak of het bad te verwijderen, eventueel hoogte van douchemengkraan aanpassen, een goot of een doucheput plaatsen in de vloer, het tegelwerk verzorgen zodat u of met behulp van thuiszorg verantwoord kunt douchen.

Met het verhogen van uw closetpot zijn er meer mogelijkheden, het vervangen van uw bestaande closetpot in een hogere variant, of de keus naar een zwevend toilet waarbij u zelf de hoogte kunt aangeven die u prettig vind.

Ook kunnen wij voor u de ergonomische hulpmiddelen verzorgen en plaatsen te denken aan wandbeugels, douchezitjes en toiletbeugels.

Deskunding advies

Voordat wij kunnen beginnen aan de verbouwing van uw badkamer is het belangrijk om alle wensen goed op papier te hebben. Wij komen dan ook graag bij u langs om de badkamer te inspecteren en uw wensen door te spreken.

Installatie sanitair

Wij verzorgen de installatie en afwerking van al uw sanitair, zoals de douche, het bad, het toilet, de wastafel en eventueel badkamermeubel. Dit begint met een stuk deskundig advies in de ontwerp fase, vervolgens een professionele montage en eindigt bij het onderhoud.

Huub van Bussel

  • Deskundig advies
  • Professionele montage.
  • 30 jaar ervaring
  • Volledige garantie

Contact

Telefoon

Tel: 0321-333463
Mobiel: 06-53835785

Adres

De Sjees 11
8256 EC Biddinghuizen