Badkamer onderhoud

Naast het renoveren van badkamers en toiletruimtes is Huub van Bussel ook gespecialiseerd in badkamer onderhoud en onderhoud van andere sanitaire ruimtes. Heeft u last van een niet goed werkende douchebak? Is uw kitwerk aan vervanging toe? Vraag bij ons naar de reparatiekosten en diverse mogelijkheden.

Kitwerk badkamer

Een nieuwe badkamer kitten, sanitair kitten, toilet kitten of de bestaande kitvoegen in uw badkamer vervangen? Een badkamer kitten is geen gemakkelijke klus die zomaar even gedaan wordt. Een badkamer kitten dient geduldig en secuur te worden gedaan, zodat er geen lekkages of andere problemen ontstaan. Daarnaast dient er gebruik te worden gemaakt van de juiste professionele kitsoort die zowel waterbestendig als schimmelwerend is.

Een badkamer kitten voorkomt lekkages en schimmel in de badkamer. Omdat de kitvoegen in  een badkamer dagelijks bloot staan aan water, kalk en zeepresten kan slecht kitwerk of een lekkende kitvoeg grote gevolgen hebben en ongewenste kosten met zich mee brengen. Verzekeraars dekken namelijk geen (gevolg)schade wanneer een lekkage het gevolg is van achterstallig onderhoud. Een badkamer kitten is daarnaast ook nog eens bevorderend voor de hygiëne van een badkamer. Door uw badkamer met de juiste kitsoort te kitten wordt schimmelvorming voorkomen die door vocht en stilstaand water kunnen ontstaan. Daarnaast ziet een goed gekitte badkamer er ook nog eens fraai uit.

 

Voordelen badkamer kitten door Huub van Bussel

  • Scheelt u veel tijd en moeite
  • Professionele waterbestendige en schimmelwerende kit
  • Geen lekkages meer door slechte kitnaden
  • Garantie op uw kitwerk
  • Fraaie en strakke kitvoegen

Vrijblijvende offerte

De kosten en verbouwtijd van een badkamer renovatie zijn geheel afhankelijk van de wensen die u heeft voor uw badkamer heeft. Om een zo nauwkeurige offerte te kunnen uitbrengen komen wij altijd bij u langs om uw wensen te bespreken. Na inspectie van uw badkamer zullen wij u de offerte doen toekomen. Wij zijn u graag van dienst bij de planning en afhandelingen van uw renovatie. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Deskunding advies

Voordat wij kunnen beginnen aan de verbouwing van uw badkamer is het belangrijk om alle wensen goed op papier te hebben. Wij komen dan ook graag bij u langs om de badkamer te inspecteren en uw wensen door te spreken.

Badkamer reparatie

Naast installatie en renovatie helpen wij u natuurlijk ook graag met de reparatie van uw badkamer. Dit kan gaan om de reparatie van een lekkage, of het herstellen van problemen met de afvoer. Werkt de douche niet goed? Ook deze reparatie kunnen wij voor u uitvoeren.

Huub van Bussel

  • Deskundig advies
  • Professionele montage.
  • 30 jaar ervaring
  • Volledige garantie

Contact

Telefoon

Tel: 0321-333463
Mobiel: 06-53835785

Adres

De Sjees 11
8256 EC Biddinghuizen